Jdi na obsah Jdi na menu
 


Svojanov 3.-10.7. 2010

12. 7. 2010

Na tento tábor jsem se těšila jako na žádný jiný. Z recenzí mých kamarádů a známých vyplynulo, že tento tábor je zážitek opravdu jedinečný. Nechtěla jsem však dát na názory jiných a chtěla jsem se přesvědčit sama... A moje pocity???  Čtěte níže :-)

Den první - Jelikož Lukáš nedostal volno v práci, jela jsme na tábor sama :-) Samozřejmě díky obětavosti  ,,Karviňáků,,  Kačky, Vláďi a Lenči jsem měla odvoz zajištěn a tak jsme se kolem 10 hodiny naskládali do autíčka a vyrazili směr Svojanov. Ubytování v chatičkách bylo vcelku pohodlné a nakonec jsme dostaly i chatku s elektrikou :-) S Lenkou jsme bydlely v chatičce hned vedle Marťi Konečné a Domči a později se  k nám přistěhovala i Kačenka s svou smečkou. Večer se konal první coursing :-)

Obrazek

Den druhý až ...

Ráno v 6:30 nástup na agility plac- začínal trénink kategorie Small. Cvičila jsem celý tábor s oběma holkama, takže to bylo vcelku náročné :-) Sára i Kisska se celý tábor hrozně moc snažily. Sárinka se neuvěřitelně rozběhala... Druhé kolo agility tréninků začínalo ve 4 hodiny odpoledne opět kategorií Small a takhle se to točilo celý tábor :-) Po večeři vždy následovalo nějaké to odreágování v podobě flyballu, coursingu a nebo obraniček. Sára i Kisska si vyzkoušely  všechny tyhle psí sporty, ale každou nadchlo něco jiného :-) Kisska se zamilovala do coursingu a obran, Sára do flyballu.

Obrazek

Poslední den tábora se konaly klubové závody v coursingu a v agility. Kiss v coursingu vyhrála 3. místo  a v agility se Sára i Kiss umístily na 1. místech. :-)

Obrazek

Tábor ve Svojanově je vážně super. Skvělé zázemí, skvělí lidé a hlavně úžasné tréninkové bloky pod vedením zkušených instruktorů :-)

Velký dík patří Marťině Konečné, protože její cenné rady ohledně výcviku agility mi opravdu  hodně daly a její povzbuzování, které šlo slyšet z placu agility po celý den bylo hnacím motorem nejenom pro mě a mé psy, ale pro všechny týmy , které měly tu čest s Marťou celý ten týden trénovat...

Fotečky z tábora  ZDE

Obrazek